Szakdolgozat

Látogatóink kérdéseinek létrehozott fórum.
Avatar
katicabogár

Szakdolgozat

Hozzászólás Szerző: katicabogár »

Most írom a szakdolgozatomat a tanulási zavarok felismerése és korrekciója témában, melyhez elég sok anyaggal rendelkezem, de megköszönném, ha valaki még tudna ajánlani esetleg most megjelenő cikkeket, disszertációkat ebben a témában! Másik kérdésem. hogyan lehet összekötni a mozgásfejlesztést a beszédfejlesztéssel?! Előre is köszönöm a segítséget!!! Minden kis ötletet előre is nagyon köszönök!!!!!!
Avatar
bernikester

Re: Szakdolgozat

Hozzászólás Szerző: bernikester »

Pszichológus hallgató vagyok a KRE-n, és a szakdolgozatomhoz szeretnék segítséget kérni. Egy kutatást végzek a balkezességgel és annak pszichés összefüggéseivel kapcsolatban, ezért nagyon sok balkezes személyre lenne szükségem sürgősen. Ha szeretne segíteni nekem, hogy a szakdolgozatom elkészüljön, mindössze annyit kell tennie, hogy a következő link-en található űrlapot mielőbb kitölti. Kitöltése kb.30 perc és teljesen anonim. Segítségét előre is nagyon szépen köszönöm.
Az űrlap itt található:
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/293623803/
Bernadett
Avatar
Dóri
Hozzászólások: 670
Csatlakozott: 2008.02.28. 08:16
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Szakdolgozat

Hozzászólás Szerző: Dóri »

Hová küldjük a kitöltött kérdőívet?
2 éves típusos balkezes gyereknek ez a kérdőív nem jó. Akkor? (van 2 éves balkezes a családunkban. Az anyja is balkezes. Ikergyerek. Az ikertestvére jobbkezes. Érdekel?)
Szóval: cím????
Avatar
Izabella

Re: Szakdolgozat

Hozzászólás Szerző: Izabella »

Sziasztok!
Most irom a szakdolgozatomat Autizmussal élő gyermekek képességei cimmel.Ha valakinek lenne ehhez kapcsolódó anyaga,kivizsgálási,kutatási feljegyzések,eredmények,azt nagyon megköszönném!!! :D
Avatar
Zsuzsi

Re: Szakdolgozat

Hozzászólás Szerző: Zsuzsi »

A mozgás- és beszédfejlesztéses dolgozatodhoz javaslom a mondókákat, amelyek segítségével kiválóan fejleszthetők a gyerekek. Füzesi Zsuzsa Mondókáskönyveiben töménytelen mennyiséget találsz, a legtöbbhöz mozgás is társul, erre bizonyára emlékszel gyermekkorodból, ha nem, fordulj segítségért óvónőkhöz, én is tőlük kaptam ezen a téren számos hasznos tanácsot.

A balkezességhez kapcsolódó tesztet kitöltöttem, de tovább nem jutottam vele, mert sem elküldeni, sem elmenteni nem tudtam. Ha ugyanezt a tesztet elküldöd a jordan62@freemail.hu címre, visszaküldöm megoldva, sőt ismerek segítőkész embereket (balkezesek), akik bizonyára vállalják a teszted kitöltését.
Válasz küldése