Oldal: 1 / 1

Segítség kérés

Elküldve: 2018.09.24. 10:42
Szerző: dorika
Kedves Fejlesztők.
Van egy 7 éves kisfiam aki sajátos nevelésű és enyhén fogyatékos.Szeptemberben kezdte az első osztályt integrált iskolában. 4 nappal ezelőtt behívatott az osztályfőnök azzal hogy speciális iskolába kéne mennie a fiamnak mivel az ő fejlesztésére nincs kapacitás az iskolának. Az iskola is ugyan ugy megkapta az a szakértői véleményt amit mi szülők is megkaptunk tudták a gyerek képességeit és most még is el akarják küldeni.Én nem szeretném oda küldeni őt. Arról nem beszélve hogy 3 hét telt el ez idő alatt egyszer kapot fejlesztést és semmi más külön bánás módot nem kap.Az lenne a kérdésem hogy hivatalosan az iskola elküldheti e a kisfiamat ezek tények ismeretében?.Illetve hogy ők felül bírálhatják e a szakértői véleményt szülök megkérdezése nélkül?

Re: Segítség kérés

Elküldve: 2018.09.24. 12:49
Szerző: Krisztin
Kedves Fejlesztő Tanárok!
Fejlesztő tanárt keresek egy érdi 14 éves diszgráfiás rokon kamasz fiú mellé, aki segítene neki a tanulásban, hogy a jegyei jobbak legyenek. Eddig 2-es volt mindenből.
A fiú most kezdte a 8. osztályt, egy disz-esekkel foglalkozó balatonfűzfői középiskolába szeretne felvételt nyerni. Az édesapja egyedül neveli, nemigen van segítsége.
Tudnának-e ajánlani valakit Érden, aki el tudná őt vállalni? Vagy esetleg Budapesten, de azt nem tudom, hogyan lenne megoldható, hogy Érdről Budapestre utazzon a gyerek.
Az édesapja elvitte valamilyen vizsgálatra, ahol azt a választ kapta, hogy nem lehet már fejleszteni, azonban én azt olvastam a neten, hogy igenis lehet még, és vannak, akik 23 éves korukig járnak fejlesztő tanárhoz.
Előre is köszönöm a segítséget!

Re: Segítség kérés

Elküldve: 2018.09.24. 21:42
Szerző: Stier Lászlóné
Kedves Szerkesztők!
Kemény Judit- Vandlik Tamás: Matematika 5. tankönyvhöz keresek tanmenetet.
Köszönöm a segítséget!
stier.magdi@gmail.com

Re: Segítség kérés

Elküldve: 2018.10.06. 16:22
Szerző: hogabi
"dorika" üzenetet írtam!